Over Ambiecon

Ambiecon Consultants BV is in 1995 opgericht door Richard Schuth. Richard heeft zich gespecialiseerd in het uitvoeren en adviseren van (complexe) inkooptrajecten, Europese aanbestedingstrajecten en het inrichten en uitvoeren van contract- en leveranciersmanagement. Voor de oprichting van Ambiecon Consultants werkte Richard bij enkele grote inkoopadviesbureaus gericht op de publieke sector.

Met zijn ervaring van meer dan twintig jaar op het gebied van inkoop is er veel kennis aanwezig op diverse vakgebieden. Hij heeft veel (complexe) inkoop en aanbestedingstrajecten begeleid en uitgevoerd als project/procesleider en was als verantwoordelijke lid van het multidisciplinaireteam. Hierbij zijn de ICT, facilitaire, technische werktuigbouwkundige projecten ruim vertegenwoordigd.

Daarnaast adviseerde hij organisaties bij de professionele inrichting van de inkoopafdeling. Als senior inkoopconsulant heeft Richard een ruime kennis opgebouwd en wordt hij regelmatig gevraagd voor diverse workshops op het gebied van inkoop. Voor de vele uitgevoerde projecten verwijs ik u graag naar de link uitgevoerde projecten.

Ambiecon Consultants BV is lid van de Vereniging van Inkopers (NEVI), tevens zijn wij lid van de Nederlandse Vereniging voor Aanbestedingsrecht (NVvA).

Voor nadere informatie of het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met de heer Richard Schuth, directeur/senior inkoopconsultant van Ambiecon Consultants. Telefonisch bereikbaar op 06-43496487. Ook kunt u het contactformulier invullen en verzenden. Na ontvangst nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.